Премахването на Маските


Всичко, което търсите е вече вътре във вас. Умът ви крещи - направете това, направете онова, но това, което ви трябва, е вътре във вас. Трябва да зададете на вашия ум да бъде спокоен и да позволите да се настроите. Когато сме твърде заети, ние не можем да чуем шепота на сърцето ни, казващ ни каквото трябва да знаем.

Вие сте съкровище чакащо да бъде открито! Истинският ви Аз е погребан под слоя от фалшиви програми и негативни нагласи за себе си. Ако можете да обелите тези слоеве, ще откриете най-големия майстор, който някога може да срещнете. Този майстор никога няма да ви напусне и винаги ви обича повече от всяко живо същество във вселената.

Никой не може да ви даде това. Никой не може да ви го отнеме. След като премахнете слоевете на вашите маски се разкрива вечно същество на Любовта, Мъдростта и Състраданието, криещо се вътре. Вие вече сте това прекрасно същество, но действате в света по начин, който ви е бил казан и начин, който другите очакват от вас. Когато премахнете маските и просто бъдете себе си, вие ще откриете колко прекрасен е живота и колко невероятно сте!

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments